Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 30.11.2023 asti.

Minisun D-vitamiini 20 mikrog.

Minisun D-vitamiinitabletti on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti vuoden ympäri. Vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini mm. luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Tabletin voi helposti niellä, imeskellä tai pureskella. Tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

225 tabl.

15,90 (norm. 17,80 €)

Multivita Plus monivitamiini

Multivita Plus on monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti aikuisten tarpeisiin. Monipuolinen koostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yhdessä tabletissa on jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, kuten erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl., 154,26 €/kg

19,90 (norm. 23,09 €)

Priorin Extra

Tuuheat, vahvat ja kiiltävät hiukset, näkyviä tuloksia 12 viikossa. Priorin® Extra -kapselit ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin. Priorin® Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste. Kapselit sisältävät mm. biotiinia – tärkeää ravintoainetta, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Saadaksesi parhaan tuloksen, käytä kapseleita 3–6 kuukautta. Tämän jälkeen ylläpidä hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä. Priorin® Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ota kaksi kapselia vuorokaudessa vesilasillisen kera ruoan jälkeen. 

 

 

60 kaps, 638,79 €/kg

35,90 (norm. 42,47 €)

Berocca energy orange 60 poretabl.

Berocca Energy tukee aivojen toimintaa ja auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä. Poretabletit liukenevat nopeasti veteen ja sisältävät 11 välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta, mukaan lukien useita B-vitamiineja: B1- ja B2-vitamiinit auttavat vapauttamaan energiaa ruoasta, B3- ja B6-vitamiinit vähentävät väsymystä ja B5-vitamiini tukee henkistä suorituskykyä. Magnesiumin avulla taistelet väsymystä vastaan ja magnesium tasapainottaa elektrolyyttejä. C-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää. Yksi sokeriton, appelsiinin makuinen poretabletti auttaa vapauttamaan luonnollista energiaa, jotta pysyt hyvässä vireessä joka päivä.

Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin määräyksestä. Ei sovellu henkilöille, joilla on munuaissairaus.

60 poretablettia, 76,04 €/kg

21,90 (norm. 27,01)

Sebamed pesuneste täyttöpussi

Riittoisa pesuneste kasvojen ja vartalon pesuun. Sopii herkälle iholle, myös atooppiselle iholle. Puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa.  Ph 5,5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa ja ylläpitää sen suojakerroksen toimintaa.

1000 ml

15,90 (norm. 19,11 €)

Bethover B12-vitamiini + Foolihappo

B12-vitamiini + foolihappo imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeää hermoston toiminnalle ja sitä tarvitaan myös muuttamaan foolihappo aktiiviseen muotoon. Foolihappo kulkee elimistössä käsi kädessä B12-vitamiinin kanssa ja yhdessä ne tukevat psykologisia toimintoja kuten muistia. Valmisteessa on 1 mg B12-vitamiinia ja 300 mikrogrammaa foolihappoa. Maku on aidosta mansikasta. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

150 purutabl.

25,90 (norm. 29,15 €)

Bepanthen Sensicalm

Ehjälle iholle levitettävä Bepanthen Sensicalm voide on tarkoitettu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen koko perheelle. Voiteella on sarveiskudosta uusiva ja kutinaa vähentävä vaikutus. Soveltuu hyvin mm. kuivan ihon, atooppisen ihottuman, ekseeman ja allergisten reaktioiden yhteydessä esiintyvien ihoärsytysoireiden hoitoon. Hyvin siedetty.

50 g, 264 €/kg

13,20 (norm. 15,58 €)

Puru Calsorin D3 500 mg + 20µg

Puru Calsorin D3 on raikkaan appelsiininmakuinen, pureskeltava kalsiumvalmiste. Yhdessä helposti suussa hajoavassa purutabletissa on 500mg kalsiumia ja 20µg D-vitamiinia, joka edistää kalsiumin imeytymistä. Sopii silloin kun yhdellä valmisteella halutaan varmistaa päivittäinen kalsiumin ja D3-vitamiinin saanti. Miellyttävä suussa hajoava rakenne – ei jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

100 purutabl., 65,91€/kg

14,50 (norm. 17,24 €)

Avene Soothing eye contour cream

Rauhoittava silmänympärysvoide herkälle tai ärtyneelle silmänympärysiholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Hajusteeton.

10 ml

24,90 (norm. 26,99 €)