Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 31.7.2021 asti.

Iiris silmätipat

Iiris silmätipat kosteuttaa, korjaa ja voitelee silmää pitkäkestoisesti. Ne helpottavat kuivien silmien oireita, kuten roskan tunnetta, vetistystä, kirvelyä ja punoitusta.  Säilöntäaineeton, uudelleen suljettava pipetti. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

20x0,5 ml

10,50 (norm. 12,19 €)

Triple Dry roll-on

Triple Dry  on erittäin tehokas alkoholiton antiperspirantti voimakkaaseen hikoiluun. Triple Dry Roll-on estää hikoilun ja pitää kainalot kuivina jopa 72 tuntia.  Tuotteen teho säilyy pesun, uinnin ja urheilusuorituksenkin jälkeen.

50 ml, 192 €/l

9,50 (norm. 10,24)

Multivita Plus monivitamiini

Multivita Plus on monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti aikuisten tarpeisiin. Monipuolinen koostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yhdessä tabletissa on jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, kuten erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl., 154,26 €/kg

19,90 (norm. 23,09 €)

Sebamed pesuneste 300 ml pumppupullo

Sebamed pesuneste puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Sopii koko perheelle kasvoille ja vartalolle. Pesuneste sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, sekä runsaasti kosteuttavia vitamiineja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Säilöntäaineeton.

300 ml, 21,66

6,50 (norm. 7,90 €)

Minisun D -vitamiini 20µg

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia.  Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tabl.

14,90 (norm. 17,60 €)

Beko Strong B12 -vitamiini+foolihappo+B6

Beko Strong B12+foolihappo+B6 mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. Sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille. Auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti tai mustikka-karpalon makuinen suussa hajoava tabletti. Tuote on laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, sokeriton ja liivatteeton, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

150 tabl./ purutabl., 283 - 707 e/kg

26,90 (norm. 31,20 €)

Bepanthen SensiCalm

Ehjälle iholle levitettävä Bepanthen Sensicalm voide on tarkoitettu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen koko perheelle. Voiteella on sarveiskudosta uusiva ja kutinaa vähentävä vaikutus. Soveltuu hyvin mm. kuivan ihon, atooppisen ihottuman, ekseeman ja allergisten reaktioiden yhteydessä esiintyvien ihoärsytysoireiden hoitoon.

50 g, 298 €/kg

14,90 (norm. 15,58 €)

Aqualan L

Aqualan L on koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena ja helpottaa hygieniasta huolehtimisesta esim. matkalla.

Tänä kesänä löydät Aqualan L 200g tuubin kesäisessä kukkakuosissa!

200 g, 39,50€/kg

7,90 (norm. 9,42 €)