Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 31.5.2021 asti.

Multivita magnesiumsitraatti +B6

Multivita magnesium tuotteet sisältävät magnesiumsitraattia 150mg  sekä B6-vitamiinia 2mg. Sitraattimuodossa oleva magnesium imeytyy hyvin ja B6-vitamiini tehostaa sen imeytymistä. Magnesium lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. Multivita magnesium tuoteperheestä löytyy nieltävä tabletti sekä greipin tai lime-sitruunan makuiset purutabletit.  Tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia ja sokerittomia.  Valmistettu Suomessa.

 

90 tabl. / 90 purutabl., 69,19 - 104,92 €/kg

12,80 (norm. 14,61 €)

Betolvex Strong

Betolvex Strong on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi aikuisille. Se sisältää 1,25 mg B12-vitamiinia, joka tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Betolvex Strong sisältää myös foolihappoa ja B6-vitamiiia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä biotiinia, B1- ja B3-vitamiinia. Ei sisällä ylimääräisiä maku- tai makeutusaineita.

90 kaps

23,90 (norm. 28,70)

Multivita Plus monivitamiini

Multivita Plus on monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti aikuisten tarpeisiin. Monipuolinen koostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yhdessä tabletissa on jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, kuten erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

200 tabl., 154,26 €/kg

19,90 (norm. 23,09 €)

Bepanthen eye silmätipat

Bepanthen Eye silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien oireita voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti. Bepanthen Eye silmätipat kosteuttavat sumentamatta näköä. Ei sisällä säilöntäainetta. Sopii hyvin pitkäaikaiskäyttöön sekä piilolinssien käyttäjille.

10 ml

13,90 (norm. 15,02)

Melatoniini Orion 1,9 mg -nieltävä tai suussa hajoava tabletti

Melatoniini Orion 1,9 mg auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton, eikä sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville. Valmistettu Suomessa.

100 tabl.

19,90 (norm. 24,86 €)

Biorion Strong

Biorion Strong on kotimainen, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Pakkauskoko 60 kapselia. Yksi kapseli päivä riittää!

Joulukuussa koko Biorion -sarja -15%

60 kaps

29,00 (norm. 34,13 €)