Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 31.01.2022 asti.

Minisun D-vitamiini Junior Nalle

Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria, se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja lisäksi se on maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

100 purutablettia, 161,82 €/kg

8,90 (norm. 10,90 €)

Minisun Vahva monivitamiini

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

120 tabl., 128 €/kg

17,90 (norm. 21,35 €)

Beko Strong B12 -vitamiini+foolihappo+B6

Beko Strong B12+foolihappo+B6 mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. Sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille. Auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti tai mustikka-karpalon makuinen suussa hajoava tabletti. Tuote on laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, sokeriton ja liivatteeton, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

150 tabl./ purutabl., 293 - 930 e/kg

27,90 (norm. 31,20 €)

Sebamed pesuneste täyttöpussi

Riittoisa pesuneste kasvojen ja vartalon pesuun. Sopii herkälle iholle, myös atooppiselle iholle. Puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa.   Ph 5,5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Säilöntäaineeton.

1000 ml

16,90 (norm. 18,53 €)

LRP Lipikar Baume AP+M hoitovoide

LIPIKAR BAUM AP+ M: Rauhoittava, vahvistava ja kutinaa hillitsevä vartalovoide. Vähentää kuivuuden aiheuttamaa kutinaa ja sen uusiutumista. Sopii herkälle ja kuivuudesta ärtyneelle iholle sekä atopiaan taipuvaiselle iholle. Hajusteeton. Levitä kerran päivässä vartalolle ja kasvoille. Lisää voidetta tarpeen mukaan. Tuotteen tulokset pohjautuvat käyttöön kerran päivässä. Suosittelemme käyttämään rauhoittavaa Lipikar Syndet AP+ -suihkuvoidetta peseytymiseen ja Lipikar Stick AP+ -voidepuikkoa rauhoittamaan kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja ärsytystä. Lipikar Stick AP+ -voidepuikon voi ottaa mukaan ja käyttää päivän mittaan.

400 ml, 71,25 €/kg

28,50 (norm. 32,00€)

LRP Lipikar Syndet suihkuvoide

Lipikar Syndet AP+ suihkuvoide erittäin kuivalle, herkälle, ärtyneelle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Rauhoittaa ihoa välittömästi ja auttaa vähentämään kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja ärsytystä jo pesun yhteydessä. Ei kirvele silmissä. Vauvoille, lapsille ja aikuisille. Hajusteeton. 

Annostele kämmenelle pieni määrä Lipikar Syndet AP+ suihkuvoidetta. Hiero kostealle iholle hellävaraisesti. Huuhtele vedellä. Viimeistele hoitavalla ja rauhoittavalla vartalovoiteella, kuten LIPIKAR BAUME AP+ -voiteella vähentääksesi erittäin kuivan ihon kuivuutta ja kutinaa.

400 ml, 43,75 €/kg

17,50 (norm. 19,20 €)

Apobase Creme ja Apobase Oily Creme

Kosteuden säilyttävät perusvoiteet aikuisille ja lapsille päivittäiseen käyttöön. Kaksi eri rasvapitoisuutta. Hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g, 39,60 €/l

9,90 (norm. 11,60 €)

Minisun monivitamiini Junior Tähtimarja

Minisun Monivitamiini Junior on lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on pienikokoinen tähdenmallinen ja lempeän marjanmakuinen. Valmiste ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.

200 purutabl., 162,73 €/kg

17,90 (norm. 21,35 €)

Devisol Strong

Raikkaasti sitrukselta maistuva DeviSol Strong sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältää vain luonnollista sitrusaromia. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteenito, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. 

230 purutabl., 261,11 €/kg

23,50 (norm. 25,80 €)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. Ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

 

100 kapselia

18,90 (norm. 22,44 €)