Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 30.9.2021 asti.

Triple Dry roll-on

Triple Dry  on erittäin tehokas alkoholiton antiperspirantti voimakkaaseen hikoiluun. Triple Dry Roll-on estää hikoilun ja pitää kainalot kuivina jopa 72 tuntia.  Tuotteen teho säilyy pesun, uinnin ja urheilusuorituksenkin jälkeen.

50 ml, 180 €/l

9,00 (norm. 10,24)

Minisun D-vitamiini Junior Nalle

Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria, se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja lisäksi se on maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

100 purutablettia, 180 €/kg

9.90 (norm. 10.90 €)

Minisun D -vitamiini 20µg

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia.  Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tabl.

14,00 (norm. 17,60 €)

Multivita Plus

Multivita Plus on monipuolinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti aikuisten tarpeisiin. Yhdessä tabletissa on jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, kuten erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

 

200 tabl., 146,52 €/kg

18,90 (norm. 23,09 €)

Multivita Ascorbin Long

Pitkävaikutteinen C-vitamiinivalmiste. Pitkävaikutteinen depottabletti hajoaa normaalia hitaammin mahalaukussa ja suolistossa vapauttaen vitamiinia tasaisesti pitkin päivää. C-vitamiini mm. auttaa vähentämään väsymystä ja ylläpitää elimistön normaalia immuunipuolustusta. Se edistää myös kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä ja toimii antioksidanttina. Multivita Ascorbin on sokeriton, hiivaton, gluteeniton ja laktoositon.

200 depottablettia, 117,36 €/kg

16,90 (norm. 20,48 €)

Apobase Creme ja Apobase Oily Creme

Kosteuden säilyttävät perusvoiteet aikuisille ja lapsille päivittäiseen käyttöön. Kaksi eri rasvapitoisuutta. Hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g, 39 €/l

9,90 (norm. 11,60 €)

Bepanthen eye silmätipat

Bepanthen Eye silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien oireita voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti. Bepanthen Eye silmätipat kosteuttavat sumentamatta näköä. Ei sisällä säilöntäainetta. Sopii hyvin pitkäaikaiskäyttöön sekä piilolinssien käyttäjille.

10 ml

13,90 (norm. 15,02)

Biorion Strong

Biorion Strong on kotimainen, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Pakkauskoko 60 kapselia. Yksi kapseli päivä riittää!

Syyskuussa koko Biorion -sarja -15%

60 kaps

29,00 (norm. 34,13 €)