Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset!

Tarjoukset voimassa 31.1.2023 asti.

Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen. Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Silmätippojen pitoisuudet on säädetty niin, että ne voitelevat myös hyvin voimakkaiden epämukavuusoireiden yhteydessä.

1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä. Uudelleensuljettavat pipetit: käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta.

20x0,5 ml

11,00 (norm. 13,07)

Multivita magnesiumsitraatti +B6

Multivita magnesium tuotteet sisältävät magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia. Sitraattimuodossa oleva magnesium imeytyy hyvin ja B6-vitamiini tehostaa sen imeytymistä. Magnesium lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. Multivita magnesium tuoteperheestä löytyy nieltävä tabletti sekä greipin tai lime-sitruunan makuiset purutabletit.  Tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia, laktoosittomia ja sokerittomia.  Valmistettu Suomessa.

90 tabl. / 90 purutabl., 66,14-102,46 €/kg

12,50 (norm. 14,90 €)

Melarest pitkävaikutteinen melatoniini

Pitkävaikutteinen melatoniinivalmiste, jossa tabletin rakenteesta johtuen tabletin liukeneminen on hitaampaa ja melatoniinia vapautuu tasaisemmin noin 5 tunnin ajan. Näin elimistön melatoniinipitoisuus pysyy tasaisena ja vaikutus kestää pitempään. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Pieni, helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ravintolisä.

90 tabl.

20,90 (norm. 24,08 €)

Vichy Aqualia Thermal Serum

Aqualia Thermal Serum virkistää ja kosteuttaa ihoa 48 tuntia sekä vahvistaa ihoa. Kuivuuden aiheuttamat juonteet silottuvat, ja iho saa raikasta heleyttä. Kaikille ihotyypeille. Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen Aqualia Thermal -päivä- tai yövoidetta. Antaaksesi iholle ekstravahvistusta suosittelemme käyttämään myös Mineral 89 -tehotiivistettä, jota levitetään puhdistetulle iholle ennen Aqualia Thermal -seerumia ja Aqualia Thermal -kasvovoidetta.

 

30 ml

15 % (norm. 30,40 €)

Minisun Vahva monivitamiini

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

120 tabl., 128 €/kg

17,90 (norm. 21,35 €)

Devisol D-vitamiini 20 µg

D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen. Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 18-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden. 1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

200 tabl., 188,61€/kg

14,90 (norm. 18,12 €)

Bethover Strong B12 -vitamiini

Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste mansikanmakuisena purutablettina varmistamaan maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle. Tuote sisältää monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Sopii vegaaniseen ruokavalioon. B12-vitamiinin ja foolihapon aineenvaihdunta kulkee kehossa käsi kädessä. B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseen kehossa aktiiviseen muotoon. Yhdessä nämä vitamiinit suojaavat aivoja ja hermostoa. Purutabletissa on myös monipuolisesti muita B-ryhmän vitamiineja, jotka tukevat hermostoa, edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttavat taistelemaan väsymystäja uupumusta vastaan. Yksi purutabletti päivässä.

B1-, B3-, B6-, B12-vitamiinit sekä biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa.

B1-, B3-, B6-, B12-vitamiini, biotiini ja folaatti (foolihappo) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. 

120 purutabl., 172,67 €/kg

25,90 (norm. 29,15 €)

Devisol Dino D-vitamiini

Dinosauruksen muotoinen, mansikan makuinen D-vitamiinipurutabletti. Hyvänmakuisen tabletin voi joko pureskella tai imeskellä. Yksi tabletti sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle ja vahvistaa vastustuskykyä lapsilla. Saatavilla 100 ja 200 tabletin pakkauksissa. Yksi tabletti päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa pureskella hyvin. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 10 mikrog* D3-vitamiinia.

*200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

100 purutabl., 122,67 €/kg

9,20 (norm. 10,90 €)

Locobase Repair

Erikoisvoide erittäin kuivalle ja/tai vaurioituneelle iholle. Lisää ihon elastisuutta ja ehkäiseen ihon halkeamia. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita.  Voidetta käytetään yksin tai lisänä muiden ihovoiteiden tai aktiivihoidon kanssa. Käsittely kerran päivässä useimmiten riittää. Rasvaa: 63 %

 

100 g, 159 €/kg

15,90 (norm. 16,93 €)

Avene Hydrance Optimale light ja rich

Avène Hydrance -tuotteet antavat pintakuivalle iholle pitkäaikaista kosteutusta. Ne soveltuvat myös herkälle ja kuivalle sekä normaalille ja sekaiholle. Avène Hydrance Optimale Light on hoitava kosteusvoide pintakuivalle normaalille ja sekaiholle. Voide ehkäisee ihon kuivumista sekä ihon oman kosteuden liiallista haihtumista sekä korjaa ihon rakennetta palauttaen sen luonnollisen kosteustasapainon.  Täyteläisempi Hydrance Optimale rich on ravitsevampi voide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Sen täyteläinen koostumus kosteuttaa syvältä ja ehkäisee ihon kuivumista ja tekee ihosta pehmeän ja mielyttävän tuntuisen.

Tammikuussa kaikki Avène -tuotteet -15%

40 ml

15 % (norm. 28,54 €)